0324 336 3 363

Müşteri İletişim Hattı

Konut sigortasi  evinizi ve ailenizi koruma altina alan en önemli sigortadir. Konut sigortalari evinizi yikilmalardan, hirsizliktan, terörden ve kazalardan korumayi amaçlayan bir sigorta çesididir. Yeni gelen günün ne getirecegi bilinmeyeceginden konut sigortasi yasanabilecek risklere karsi size teminat altina alir.


Evinizin bir teminat altinda oldugunu bilmek evden uzaklastiginiz her an size güvende hissettir. Aylik taksitler ile evinizi sigorta altina alabilirsiniz. Bu sigortalar yillik olarak yapilir. Her sene yenilenebilir. Uzun süre ayni sigorta sirketinden konut sigortasi yapiyorsaniz ödemelerde indirimler de söz konusu olacaktir.
 
Evinizde yukarida söz edilen herhangi bir hasarin gerçeklesmesi durumunda çogunlukla esyalar da zarar görecektir. Bu yüzden sigorta yaptirilirken konutlarin içindeki esyalarla beraber sigorta kapsamina alinmasi gereklidir. Az bir maliyete daha katlanilarak esyalar da güvence altina alinabilir.
 
Konut sigortasi yaptirmak için illaki ev sahibi olmaniz gerekmez, kiraci olunmasi durumunda da sadece esya teminati alinarak esyalar güvence altina alinabilir.