0324 336 3 363

Müşteri İletişim Hattı

Özel Saglik Sigortasi sigortalanan kisinin hastaliklar ve kazalar sonucu olusacak saglik giderlerinin karsilanmasi için hazirlanmis kisiye özel planlardir.
Belirlenen limitler, özel ve genel sartlar dahilinde, daha önceden sigorta poliçesinde belirtilen olasi risklere karsi sigortaliyi korur. Bir özel saglik sigortasi poliçesinde en önemli unsurlardan biri genel ve özel sartlardir.
 
Özellikle incelenmeli ve kisiye en uygun poliçeninseçilmesi gereklidir. Genel sartlar bölümü tüm sigorta sirketleri içinde fazla farklilik göstermemesine ragmen özel sartlar bölümünde sunulan sigorta hizmetleri her sigorta sirketinde farklilik gösterir.

Özel Saglik Sigortalari, sigortalilarina diledikleri doktor veya saglik kurumunda tedavi olma özgürlügü tanir. Sigorta sirketi, sigorta poliçesinin kapsamina göre sigortalinin geçirdigi herhangi bir hastalik ya da bir kaza sonucunda ortaya çikan ayakta tedavi veya yatarak tedavilerine ait masraflari karsilamayi taahhüt eder. Üstelik bunu özel sartlarda belirtti ise yurtiçi ve yurtdisi dünyanin neresinde olursa olsun karsilar. Özel saglik sigortalari yüksek meblagli giderleri karsilayarak sigortalinin en zor aninda en büyük yardimcisi olur.